Vlerësojmë kapitalin tonë njerëzor!

 

Nëse ju jeni një profesionist me përvojë që punoni me këmbëngulje e me motivim, atëherë kompania Teuta Shpk është vendi i duhur për ju. Fokusi ynë është rritja e nivelit të performancës dhe krijimi i një kulture angazhuese ku individët dhe grupet të jenë të suksesshëm.

Çfarë ofrojmë ne?

 

  • Ofrojmë karrierë – duke krijuar mjedisin e duhur për të arritur një performancë më të lartë për të nxjerë në pah të mirën tuaj
  • Rritje dhe përparim – me deshirën për t’u rritur ju krijojmë mundësitë për të përfituar dijet e duhura në fushën e tregtisë së markave më te njohura kombëtare dhe ndërkombetare.
  • Synojmë tek diversiteti, jemi kreativ – Duke besuar fortë se diversiteti sjell njerëz të talentuar e gjithë strategjia jonë shkon për investimin ndaj këtyre talenteve ndër të cilët sjellin ngjyra brenda kompanisë.

Si mund aplikoni për punë?

 

Tek pozicionet vakante shfaqen mundësite e karrieres brenda kompanisë.

Aplikoni duke dërguar CV tuaj sëbashku me një letër motivimi në adresën : hr@teutadurres.com
ose duke plotesuar formen e aplikimit me poshte.

Të dhënat tuaja do të vlerësohen nga Departamenti i Burimeve Njerëzore dhe ju do të kontaktoheni nëse plotësoni kriteret e duhura për çdo aplikim. Nëse jo të dhënat tuaja do të arkivohen në databazën tonë dhe do të kontaktoheni në mundësi të tjera karriere në të ardhmen.

X