Marka Ekskluzive Gallina Bianca

Gallina Blanca është një kompani spanjolle, pjesë e GB Foods, e themeluar që nga viti 1937 është e pranishme në 70 vende të 4 kontinenteve, duke qenë një kompani udhëheqëse në sektorin e ushqimit, e specializuar në produkte si supave, koncetrateve, pasta dhe produkte të parafabrikuara. Që nga viti 1937, Gallina Blanca është bërë pjesë e familjeve spanjolle. Në ditët e sotme, Gallina Blanca është e pranishme në 70% të kuzhinave të këtij vendi duke e bërë jetën e përditshme më të lehtë për miliona spanjollë. Inovacioni, cilësia dhe angazhimi për shëndetin e konsumatorit janë elemente të rëndësishme të identitetit të produktit. Sot, për këtë arsye, Gallina Blanca është një markë shume e mirënjohur dhe e dashur e ushqimit në Spanjë. Gallina Blanca është e njohur për produktet që e bëjnë gatimin më të lehtë dhe i jep shije recetave nga më të ndryshmet.

X