Marka Ekskluzive – Garofalo

Pasta Garofalo ka lindur në vitin 1789 duke u diferencuar që në fillimet e saj si pasta e cilësisë superiore.

Historia e pasta Garofalo është e gjitha tek makaronat që prodhohen, në njohuritë dhe në përvojën në terren si edhe në kërkimin e vazhdueshëm të cilësisë dhe shijes.

Dallon dukshëm në paketimin transparent, në shumëllojshmërinë dhe në diversitetin e gjerë të ofruar, me 4 linjat e prodhimit dhe mbi 80 formate të ndryshme të produkteve për të plotësuar nevojat dhe shijet e konsumatorëve. Përvoja mbi 500 vjecare ka mundësuar zhvillimin e teknologjisë si nje element parësor me të cilin ka mundur të kontrollojë çdo hap të prodhimit të makaronave, nga zgjedhja e kokrrizave të grurit dhe deri tek paketimi unik.

X