Marka Ekskluzive – Il Borgo del Biscotto

Biskotat e shijshme “Il Borgo del Biscotto” jane pjese e Tedesco Group një histori suksesi filluar tridhjetë vjet më parë nga nje familja gjermane që ende mbajnë shtrënguar pronen e tyre. Ne portofolin e produkteve te Kompanise Teuta Durres do te gjeni te gjitha variatet e biskotave “Il Borgo del Biscotto” ne paketime 350gr dhe 700gr.

X