Marka Ekskluzive Lesaffre

Kompania Lesaffre me eksperiencë 160 vjecare, me qëndër në Francën Veriore si Lider Boteror në prodhimin e Majasë dhe produkteve të fermentuara, krijon dhe prodhon produkte Inovative për Furrat e Bukës dhe Pastiçerisë. Kompania Lesaffre nisi biznesin familjar që prej vitit 1853 dhe sot është një kompani Multinacionale e dedikuar për të sjellë produktet më cilësore dhe inovative për Furrat e Bukës dhe Pastiçerisë në 180 shtete duke zënë 40% te tregut boteror. Produkti i saj Di-Go është maja e freskët e prodhuar për shitje për furra buke duke mundësuar brumë stabël dhe rritjen e volumit të duhur gjatë pjekjes. Lesaffre – Shije – Aromë e veçantë – Qëndrueshmëri – Stabilitet. Sjellur ekskluzivisht nga Teuta Durrës.

X