Marka Ekskluzive – Limmi

Lëngu i limonit Limmi është i prodhuar me limon të freskët me origjinë nga Siçilia, më të mirët në të gjithë botën. Kokrrat e limonit janë përzgjedhur me kujdes në periudhën më të mirë të limonit duke ruajtur ende aromën tipike të limonit siçilianë. Paketimi i lëngut të limonit “Limmi” është i prodhuar për të kujdesur produktin nga kushtet mjedisore. Cdo produkt në markën “Limmi” përmban brënda saj 8-10 kokrra limoni gati për t’u përdorur në cdo recetë duke ruajtur freskinë në shije dhe unitetin që e karakterizon këtë produkt.

X