Marka Ekskluzive – Lotte Aloe Vera

Lotte Aloe Vera është një pije freskuese, jo-e gazuar, jo-alkoolike, e cila përmban një përqindje të lartë të aloe vera. Është dedikuar për të gjithë njerëzit që përpiqen për një stil jetese të shendetshem, sepse përmban përbërësit më të shtrenjtë dhe me cilësi të lartë – pa konservues dhe ngjyrues artificiale!

Lotte Aloe Vera permban shije te ndryshme per te ju pershtatur cdo kombinimi shijesh te konsumatorit si : Aloe Vera klasike , mango, rrush dhe shege.

Shijoni vlerat e verteta te bimes kuruese Aloe Vera vetem me Lotte Aloe Vera.

X