Marka Ekskluzive – Piselli

Piselli percjell një traditë shërbimi ndaj konsumatorit cdo 24 orë në ditë, për 365 ditë në vit, për më shumë se 70 vjet. Gjithçka lindi kur Arnaldo Piselli, pas 15 viteve pune si pasticier në Francë, me titullin e njohur si profesor ne artin e embelsirave, u kthye në Perugia. Ne fillimet e tij pati nje nisje shume amatore duke perfshire një laborator të vogël, në mesin e shumë vështirësive të pasluftës ku edhe gjetja e lëndëve të para ishte një biznes me vete. Te nisur keshtu me nje fillim plot sakrifica, por te udhëhequr forte nga nje entuziazëm dhe angazhim, Arnaldo Piselli dhe bashkëshortja e tij Lolanda krijuan një kompani që ka kontribuar ne rritjen e mireqenies te vendit.

Dhe keshtu ky rrugetim nisi nga dyqani i vogël ku u zhvendos pas disa vitesh në qendrën historike të Perugisë në fabrikën e re të Pierantonio (disa kilometra nga Perugia). Piselli tashme eshte pjese e Tedesco Group. Produktet qe jane nen marken Piselli qe kompania Teuta ka importuar jane kryesisht biskota dhe amareta te tregtuara tashme prej shume vitesh ne te gjithe tregun shqiptar.

X