Marka Ekskluzive – Pommi

Pomì u krijua në vitin 1984 në Itali, në provincën e Parmës, dhe u eksportua menjëherë në tavolinat e Shteteve të Bashkuara për ata që nuk duan të heqin dorë nga shijet unike që dielli italian i jep prodhimit të saj. Ajo shkaktoi menjëherë një revolucion sepse ishte nga të vetmet marka që kishte llojin e paketimit të salcës e domates në kuti. Tridhjetë vjet më vonë, kjo markë është bërë një element kryesor dhe një markë e besueshme për të gjithë ata që kërkojnë cilësi premium, domate italiane të mbyllura mirë në një paketim të kontrolluar me një produkt të freskët, të gatshëm të përdorin çdo herë shijen e freskët të domateve italiane për të gjitha recetat e tyre të preferuara.

X