Marka Ekskluzive – Ponti

Historia e Pontit ka një tjetër shije. Që në vitin 1867 Ponti është i mirënjohur për cilësi, seriozitet dhe zhvillim për të përmbushur nevojat e konsumatorëve në termat e shijes, shërbimit dhe ushqimit të shëndetshëm. Ponti vjen duke miksuar traditën në kulinarinë italiane me teknologjinë dhe marketingun inovativ. Mbi bazën e këtij motivi unik Ponti ka arritur të përcjellë të njëjtën shije unike dhe ne konsumatorët shqiptarë të cilët gjithnjë e më shumë preferojnë Pontin pranë gatimeve të tyre.

X