Marka Ekskluzive – Scotti

Scotti është pjesë e traditës italiane .

Riso Scotti përbën një ekip njerëzish, të angazhuar me synim në zhvillimin në projekte dhe produkte të reja, në mënyrë që të përhapë gjithnjë e më tepër pasionin  për orizin dhe kënaqësinë. Për breza me rradhë Scotti është kujdesur për të prodhuar një produkt sipas çdo recete duke e sjellë në variatete të ndryshme që plotësojnë çdo gatim me cilësi.

Sot Orizi Scotti është lider në tregun Italian për orizin dhe për produkte me bazë orizi.

Kompania Teuta Durrës ka krijuar mundesinë e shperndarjës për vite me rradhë të markës “Scotti” për të gjithë të dashuruarit mbas artit në gatim, cilësisë dhe diferencimit në shijen unike të traditës në gatimin italian.

X