Marka Ekskluzive – Selezione Casillo

Selezione Casillo është një realitet i ri, një kompani e re me një histori të mrekullueshme , me një përvojë mbi 50 vjet pjesë e Grupit Casillo, sot udhëheqës në përpunimin dhe tregtimin e grurit. Ishte viti 1958 kur Vincenzo Casillo filloi aktivitetin në Corato. Që nga ai moment Grupi Casillo është rritur dhe pjekur duke u bazuar mbi qëndrueshmërinë e vlerave të rëndësishme siç janë besnikëria, transparenca dhe respekti. Me një qasje inovative për përzgjedhjen e tregut, Selezione Casillo shpërndan miellin me cilësi të lartë duke vendosur “Bashkepunetoret e saj” në zemër të aktivitetit. Ajo ofron miell specifik për kategorinë e profesionistëve në kuzhinë dhe për gatimet shtëpiake.
Selezione Casillo u ofron të gjithë klientëve të saj jo vetëm gamën më të gjerë të produkteve me baze gruri, por edhe një botë shërbimesh inovative për të zhvilluar biznesin në mënyrë efektive dhe për të krijuar një vlerë të re në treg.

X