Marka Ekskluzive Star

STAR nisi udhëtimin e tij në fillim të vitit 1948.
Me kalimin e viteve pikërisht në vitin 2009 hodhi në treg ushqimin e parë të gatshëm në Itali, duke hapur një segment të ri të tregut I cili paraqitej një revolucion për ushqimet e gatshme.
Sot, STAR i përket GBfoods, një grup që kombinon frymën sipërmarrëse dhe inovacionin i përfshirë në biznese të shumta ushqimore dhe biznese lokale për më shumë se 80 vjet.

Vlera te tilla si Inovacioni, vëmendja ndaj ushqimeve lokale, angazhimi për gatim të përditshëm të balancuar dhe respekti shoqëror janë elemente kyçe të suksesit.
Star ofron sot produkte me shije te diferencuara si: salce me borzilok , salce domate, pesto genovese, koncentrate me shije pule, viçi, klasike si edhe shume varacione të tjera.
Star – është gjithnjë e më tepër në kërkim të vlerave më të larta në shije për të pasuruar gatimet tuaja.

X