Marka Ekskluzive – Zucchi

Oleificio Zucchi nisi aktivitetin në vitin 1810 në zonën pranë Lodi në Italinë Veriore, si një biznes familjar që blinte vajra për të bërë vaj për konsum njerëzor.  Me përpjekjen e vazhdueshme për te arritur cilësinë më të larte ka mundur qe ne shumë procese te garantoje çertifikime të produkteve  dhe sot eshte I lidhur gjithnje e me teper me projekte që synojnë shtimin e vlerës ne zinxhirin e prodhimit dhe rritjes te vitalitetit të të gjithë ushqimeve italiane.

X