Riso Scotti

Riso Scotti

Riso Scotti

Brand:

Quick description:

Nëpërmjet përdorimit të teknologjive moderne të prodhimit, marka e njohur RISO SCOTTI ofron sot një game të gjerë të orizit dhe nënprodukteve të tij.

Teuta Durrës, prej 15 vitesh distributor ekskluziv i firmës së mirënjohur Riso Scotti, sjell për ju artikujt Premium të orizit Italian.

Availability:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Riso Scotti”

X