Vlerësojmë kapitalin tonë njerëzor!

 

Nëse ju jeni një profesionist me përvojë që punoni me këmbëngulje e me motivim, atëherë kompania Teuta Shpk është vendi i duhur për ju. Fokusi ynë është rritja e nivelit të performancës dhe krijimi i një kulture angazhuese ku individët dhe grupet të jenë të suksesshëm.

Çfarë ofrojmë ne?

 

  • Ofrojmë karrierë – duke krijuar mjedisin e duhur për të arritur një performancë më të lartë për të nxjerë në pah të mirën tuaj
  • Rritje dhe përparim – me deshirën për t’u rritur ju krijojmë mundësitë për të përfituar dijet e duhura në fushën e tregtisë së markave më te njohura kombëtare dhe ndërkombetare.
  • Synojmë tek diversiteti, jemi kreativ – Duke besuar fortë se diversiteti sjell njerëz të talentuar e gjithë strategjia jonë shkon për investimin ndaj këtyre talenteve ndër të cilët sjellin ngjyra brenda kompanisë.

Si mund aplikoni për punë?

 

Tek pozicionet vakante shfaqen mundësite e karrieres brenda kompanisë.

Aplikoni duke dërguar CV tuaj sëbashku me një letër motivimi në adresën : hr@teutadurres.com
ose duke plotesuar formen e aplikimit me poshte.

Të dhënat tuaja do të vlerësohen nga Departamenti i Burimeve Njerëzore dhe ju do të kontaktoheni nëse plotësoni kriteret e duhura për çdo aplikim. Nëse jo të dhënat tuaja do të arkivohen në databazën tonë dhe do të kontaktoheni në mundësi të tjera karriere në të ardhmen.

Pozicione vakante

Plotesoni formen e meposhtme per te aplikuar per nje pozicion vakant.

    X