Slide

Rreth Nesh

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “Teuta Durrës”, operon në dy sektorë kryesor: paketim dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Aktiviteti i saj që në fillim ka qenë i fokusuar në fushën e import-eksportit, prodhimit dhe shpërndarjes së artikujve ushqimor, me bazë si orizi, sheqeri, mielli, fasule, niseshte, vaj i lulediellit, etj. Përparësi e punës sonë është përmirësimi i vazhdueshëm i teknologjisë së prodhimit, cilësia e lartë e lëndës së parë, zgjerimi i pandërprerë i gamës së artikujve dhe menaxhimi më mirë i tregut.

banner-1903x496

Produktet Tona

Receta e Ditës

X