Product

  • Hina

    HINA, Traditë dhe përvojë

    Për më shumë se 25 vjet kompania HINA, lider në sektorin e përpunimit të perimeve, vjen pranë klientëve tanë me produktet e saj shumë cilësore duke arritur nivelin e përsosmërisë. Mund të themi me krenari: Cilësia është e standardizuar dhe kënaqësia e konsumatorit është e garantuar me çdo produkt.

    Teuta Durrës është tashmë distributori ekskluziv i firmës Hina për Shqipërinë.

X